Donateur, sponsor, vrijwilliger of vakantieouder

vakantiekind blij met danateur

 

Vakantieouder voor een kind

Een verhaaltje voor het slapen gaan, een knuffel, een compliment, een aai over de bol. Iedereen kan het doen. Het lijkt simpel maar het kan veel betekenen in een kinderleven. 
Deze aandacht geeft de vakantiekinderen de kracht aan hun toekomst te denken. Waar de kinderen vandaan komen leest u hier. Geef een kind die toekomst! Meld je aan als vakantieouder.
Meer weten over vakantiegezin zijn?

Donateur van Pax Kinderhulp 

Ook al worden de gastouders en vrijwilligers niet betaald, toch is er veel geld nodig om de reizen en het verblijf van de kinderen te regelen en tot een succes te maken. Word donateur van Pax Kinderhulp u kan ervoor zorgen dat een vakantiekind naar Nederland kan komen. Deze vakantie kan voor een kind het verschil maken.

Om ons werk te kunnen blijven doen zoeken wij donateurs. U kunt gebruik maken van het donateursformulier.
Ook een éénmalige donatie blijft natuurlijk welkom. 

Sponsor van Pax Kinderhulp

Zonder sponsors kan Pax Kinderhulp niet! Zij steunen het werk van de vele vrijwilligers en vakantiegezinnen die zich belangeloos inzetten. Als bedrijf kunt u uw betrokkenheid tonen door sponsor te worden. 
Meer weten over sponsor worden?

Vrijwilliger bij Pax Kinderhulp

Zonder vrijwilligers zou Pax Kinderhulp niet bestaan. Door de vrijwillige inzet van al onze medewerkers blijven de kosten van onze stichting laag, wat weer ten goede komt aan de kinderen. 
Als vrijwilliger doe je nuttige werkervaring op,  heb je recht op een reis- en onkostenvergoeding, gratis workshops en krijg je gezellige collega vrijwilligers die je ondersteunen en wegwijs maken.
Meer weten over werken bij Pax Kinderhulp